Tuesday, 20 January 2009

WiMAX Broadband @ Tok Li

FREE WiMAX

@ Tok Li

Come and surf the internet for FREE at Tok Li !!!
(Please ask the cashier for password)


No need to go to *bucks
Just come to Taman Sri Gombucks!





We have plenty of finger food to serve while you surf !


Menu made to order :

**
TEH TARIK RM1.00 ONLY !!!

Keropok Lekor (RM1.00 / 3pieces)
Popiah Goreng (RM1.00 / 4pieces)
Tauhu Sumbat (RM1.00 / 2pieces)

Sosej Ayam (RM1.00 / 2pieces)
Nugget Ayam (RM1.00 / 2pieces)

Roti Canai with Gulai Padang (80sen/biasa)
Roti Bakar RM1.00 / set)

Crinkle Fries (RM3.50 / set)

***


.

32 comments:

Umie said...

ya Allah...sukanya blog nie...mata berpinar la tengok gambo makanan nie semua... insyaAllah kalau ade turun KL nnt nak pi singgah la..hehehe

BTW,i will link urs (sbb nak visit blog ni hari2..kekeke)

iena hamdi said...

thanks tok li sebab sudi singgah.. la dekat ajer area umah kita.. saya pun stay sri gomak.. insyaallah saya akan berurusan juga sekiranyer memerlukan khidmat catering ni.. i will link u too..

n pls feel free to visit http://mamamiabeauty.com

mama vogue said...

hmmm..variety of foods...will link to you too..
http://din-erna.blogspot.com

GyPsYdReS said...

Walao... mana tau orang ada blog nie? Hehe... anyway ada time singgah la kita. ^^

Joy said...

hehehe. rumah dah dekat dah dgn Tok Li, tapi x penah g lagi. InsyaAllah kalau ada masa, sampai la. Pasal langgar lari WEX5333 tu, i hope it's not one of your customer's car. hehe ;)

AmirulSyafique said...

eemm best nyer banyak pic canteq,.. mir rasa macam pernah singgah makan ler kedai ni,. mir ingat nak gi lagi .. lagi pun tak jauh dengan rumah mak mir hehehehe.. mir dah add web ni dalam blog mir,,. apa pun jangan lupa bagi diskaun ok heheheheh

IdzaRis said...

wow...
musti pegi nih!!!

Tok Li said...

Umie: hehehee... rasa nak makan gambar ni ekk? Nanti singgah lah bebila sampai KL. TQ for linking us!
InsyaAllah kalau ada masa saya update gambar2 terbaru. :)

Tok Li said...

iena hamdi: Thank you for your visit & for linking us!

Wahhh... congrats dah ada webhosting sendiri!

Tok Li said...

Mama Vogue: TQ for yr visit and for linking us. Comel anak2 you... tolong cubit pipi sikit! :)

Tok Li said...

GyPsYdReS: kebetulan blog hopping & terserempak rakyat Seri Gombak! ;-)
Terima kasih kerana berkunjung.

Tok Li said...

Joy: Laaa... dah dekat tu sudi2lah singgah... WiFi dah up dan InsyaAllah tak lama lagi kami akan upgrade sikit kerusi meja semua.

WEX5333 memang sangat biasa lalu depan kedai kitorang dulu tapi mungkin since langgar lari tu dia tak berani lalu area sini lagi dah :)

Tok Li said...

AmirulSyafique: TQ for linking us! Hmmm maybe pernah dtg kut... Sri Gombak ni sekangkang kucing jer...:)

Kami sentiasa bagi diskaun pada semua customer Tok Li... Teh Tarik kami bagi diskaun 20sen & jual dgn harga RM1.00 jer... mamak jual RM1.20 :)

Tok Li said...

IdzaRis: InsyaAllah satu hari dtg lah dinner kat sini.

Dari Sentul nak ke Keramat tu mesti kena lalu sini... boleh nampak kedai Tok Li dari MRR masa lalu kat tepi Sri Gombak... :)

Naddiea said...

tok li,thnks for dropping by my blog.insyaallah ada kesempatan saya akan bawak konco2 pi serbu restoran tok li.nampak food offered semenyer tempting sangat.heheehhe...

Tok Li said...

Mama Naddiea, thanks for the return visit! Haaaa... bawak kaum kerabat satu gerabak pon takpe... :)

en_me said...

salammm tokli dr me dikejauhannnns.. ini blog peribadi ker blog bisness kerr.. uhuhu

Tok Li said...

Salam en_me... ini blog "mesra pelanggan"... hehehee...

hurly-burly-promulgate said...

thanx for dropping..rase lapa tgk mknn tu..

Tok Li said...

hurly burly promulgate:
heheee... kalau bulan posa lagi ler ekk... :D

NoRT said...

adussssss!! kalo kdai dekat umah aku,orait gak...tp, ni jauh la Tok Li...wat aku ngidam je nih!! huhuhuh..tringin gak nak rasa........

Tok Li said...

NoRT: Takpe laa bebila TERsesat kat area ni... boleh lepas ngidam! :)

edrina said...

wah Tok Li.. semua masakan nampak sooo yummy.. masak ikan patin tu kegemaran saya tu hiks.. oh ni kalau balik gombak leh la carik ni :-)

Tok Li said...

Edrina: Masak ikan patin tu kami selang seli kan dengan asam pedas. Kadang2 kami buat lemak tempoyak, kadang2 asam pedas... Ia juga favourite saya ;-)

Faridzul Nasaruddin said...

Salam.
Banyak persatuan pelajar yg kerap anjrkan program d UIA. We (Ma'ruf Club) are among them.

Muhamad Faizal said...

Salam TokLi.. Wah.. Best betul uslub yg TokLi pakai untuk promosi.. Saya terus jd lapar tgk gmbr2 mknn tu walaupun br je lps mkn.. huhu..

Tok Li said...

Faridzul : Terima kasih atas informasi itu. :)

Tok Li said...

Faizal: begitulah adat2 promosi.. :)

Datang lah beramai2 & ajak kawan2 ber-WiMAX kat sini ok.

taman taman ilmu said...

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

salam hormat, salam singgah, salam kunjungan dari kami sekeluarga,

salam hormat kepada honeytar (hanita)

segala puji dan pujian itu hanyalah kepada Allah Azzawajal,

selawat salam kepada baginda Muhammad Rasullallahi SAW pembawa cahaya, serta selawat salam kepada seluruh ahli keluarga baginda dan kepada para sahabat-sahabat baginda dan juga kepada para anbiya yang terdahulu,

ingin sekali kami nyatakan bahwa apa yang sedang diusahakan oleh mu dan keluargamu adalah sesuatu yang tidaklah ternilai haraganya,

betapalah mulianya apabila sesuatu ilmu yang telah diturunkan,
lalu dimanfaatkan, lalu kemudiannya dipersambungkan sehingga menjadi warisan keluarga zaman berzaman,

dan diatas dasar tersebut,
maka terbuktilah akan 3 perkara dari hadis soheh nabi Muhammad SAW bahawa,
'terputuslah hubungan anak Adam apabila mereka kembali keRahmatullah kecuali 3 perkara,
(ilmu, sedekah jariah, doa dari anak soleh dan solehah)

dan dengan perkhabaran yang gembira itu,
kami jua turut berdoa dan akan senantiasa mendoakan akan ketiga-tiga perkara tersebut tidaklah hilang di hatimu sekalipun basah dek hujan, mahupun panas dek mentari, insyaAllah,

sungguhlah mulia hatimu tuan, walau dimana kamu berada, tetaplah ingat olehmu akan:
rezeki tanah itu di tanah,
rezeki makhluk di bumi itu di bumi,
tangan yang memberi itu lebih baik dari yang menerima,
dan,
tangan kanan yang bersedakah hingga tidak diketahui oleh tangan kiri itulah sesuatu yang amat mulia,

indahnya hatimu tuan,
saban malam memohon doa untuk keesokkan harinya,
tak jemu dan tak lupa mensyukuri akan ni'kmatNya,

bahagia sungguh hatimu tuan,
tika tiba subuh tak jemu menadah tangan seraya berdoa,
'murahkanlah rezekiku Ya Rabb, (agar aku dapat bersedekah lagi keranaMu)

tenang sungguh hatimu tuan,
walau apa sahaja yang berlaku dan bakal berlaku,
tidak lupa olehmu untuk mengucapkan:
'La ilahaillallah',

damai sungguh hatimu tuan,
sedamai makhluk yang ada pada sekalian alam yang bertasbih tanda syukur pada apa sahaja perintahNya,

indah,
bahagia,
tenang dan damai,
serta bersabarlah olehmu kepada apa sahaja bagi segala ketentuanNya,


mohon ampun dan maaf dari kami kesemuanya, andai ada tersalah kata mahupun bicara,


salam hormat dari kami,
salam penuh kaseh sayang,

kami menulis dengan cinta,
kaseh sayang dan airmata,
-taman taman ilmu

posted to the HM Caterers
April 8, 2009 6:25 PM

acknowledged via:
zul rahman

thanks.

Tok Li said...

Saudara Zul,

Terima kasih tak terhingga diatas kunjungan dan kata2 yg membakar semangat dari saudara.

Kami doakan sdr Zul sekeluarga sentiasa dirahmati Allah swt. Amin.

Salam hormat,
Hanita

Universal Squad POWERED by HOTS said...

hi TOK LI Family and friends!

friends,
friends are like family,

"we are family"

come visit us at:

http://universalsquadpoweredbyhots.blogspot.com

see you there!

lin said...

pretty good post. I lawful stumbled upon your blog and wanted to command that I get really enjoyed reading your blog posts. Any condition I’ ll be subscribing to your maintain and I hope you despatch again soon wedding dress.